Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamed négy hónap börtön után kiszabadult

MTI
2006.09.04. 12:53
A kirótt tizenöt helyett már négy hónap elteltével kiengedték a börtönből Naseem Hamed volt profi ökölvívó világbajnokot, aki gondatlan autóvezetéssel okozott súlyos testi sértés miatt került rács mögé.

"Minden együttérzésem a sérülteké. Kemény időszakon vagyok túl, de hála istennek, senki sem halt meg" - mondta a jemeni születésű angol klasszis, aki mellékbüntetésként 2010-ig nem kaphat jogosítványt.

A 32 éves "Herceg" tavaly áprilisban Sheffield mellett 325 ezer fontot érő McLaren-Mercedesével két autóba rohant bele. A balesetben az egyik gépkocsi vezetőjének mindkét lába és karja eltörött.

A volt pehelysúlyú világbajnok utoljára 2002. május 18-án bokszolt, de akkor kifütyülték, miután vitatható módon nyert a spanyol Manuel Calvo ellen Londonban. Tavaly ugyanakkor bejelentette, hogy idén visszatér a ringbe.