Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Talmácsi a 12. helyrtől indul a malajziai futamon

MTI
2006.09.09. 16:44
A 125 kcm-esek között versenyző Talmácsi Gábor az első időmérőn megszerzett 12. helyről rajtolhat vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 13., malajziai futamán, miután a második kvalifikáló tréninget a rossz időjárás miatt nem tudták lebonyolítani Szepangban.

Ennek megfelelően a kategória másik magyarja, Tóth Imre is maradt a 19. pozícióban. A szabadedzés még rendben lezajlott, az időmérőn azonban "leszakadt az ég", és ennek következtében akkora vízmennyiség állt a pályán, hogy a versenyzők ki sem jöttek a boxból.

"Nem is emlékszem, mikor láttam ekkora esőt az utóbbi időben. Vannak ugyan esős beállításaink, de ezeket nem tudtuk kipróbálni. Értelmetlen lett volna kimenni ilyen időben a pályára." - mondta Talmácsi Gábor.

A rajtsorrend:
125 kcm (a pénteki időmérő alapján):
1. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 2. Mika Kallio (finn, KTM) 3. Mattia Pasini (olasz, Aprilia) ...12. Talmácsi Gábor (Honda) ...19. Tóth Imre (Aprilia)