Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fehérorosz csapat a Szeged BL-csopotjában

MTI
2006.09.11. 14:36

A fehérorosz Breszt Meskovo ugyan kikapott otthon a holland KRAS Volendamtól, mégis továbbjutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjéből, és azonos csoportba került a Pick Szegeddel.

A Breszt a Bajnokok Ligája B csoportjában a címvédő spanyol Ciudad Real, a Pick Szeged és a svájci Schaffhausen csapata mellé került. A másik magyar csapat, az MKB Veszprém a tavalyi döntős spanyol Portland San Antonióval, a szlovák Povazska Bystricával és a bosznia-hercegovinai Boszna Szarajevo együttesével játszik majd az A jelű kvartettben.

A nyolc csoportból az elő két helyezett jut tovább a nyolcaddöntőbe, a harmadikok pedig átkerülnek a KEK nyolcaddöntőjébe.

Férfi BL, selejtező, visszavágó
Breszt Meskovo (fehérorosz)-KRAS Volendam (holland) 24-25 (10-11)
továbbjutott: a Breszt 55-48-as összesítéssel. A férfi BL játéknapjai: szeptember 30/október 1., október 7/8., 14/15., 21/22., november 4/5. és 11/12.