Erzsébet
1 °C
4 °C

Davis-kupa: magyar vezetés Grúzia ellen

MTI
2006.09.22. 17:41

A magyar teniszválogatott az első napi két egyes után 2-0-s vezetésre tett szert Grúzia csapata ellen a Davis Kupa euro-afrikai zóna II. csoportjában, miután Bardóczky Kornél - Kiss Sebőhöz hasonlóan négy játszmában - nyert Lado Csikladze ellen. A hazai csapatnak így már csak egy siker hiányzik a feljutáshoz, melynek révén jövőre közvetlenül a világelit alatti kategóriában játszhatna.

"Nem ment jól a tenisz. De nagyon örülök, mert így, ilyen küzdelmes mérkőzésen is sikerült nyernem. 2-0-ra vezetünk, de ez még nem jelent semmit, hiszen három siker kell a győzelemhez. Szombaton párosban sem lesz könnyebb dolgunk" - értékelt sikere után Bardóczky az MTI-nek.

Szombaton 12:45-kor a megnyitóval veszi kezdetét a hivatalos program, majd 13 órától Bardóczky és Kisgyörgy Gergely néz farkasszemet Labadzéval és Csikladzéval.

Davis-kupa, állás az első nap után
Magyarország-Grúzia 2-0
Kiss Sebő-Irakli Labadze 6:1, 6:3, 2:6, 6:4
Bardóczky Kornél-Lado Csikladze 6:4, 6:7 (4-7), 6:1, 6:2

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?