Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Talmácsi a 12. helyről rajtol Japánban

MTI
2006.09.23. 09:44

Talmácsi Gábor a 12. helyről rajtolhat a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság 15. futamán, a Japán Nagydíjon Motegiben. A kategória másik magyarja, Tóth Imre a 25. A legjobb időt a már világbajnok spanyol Alvaro Bautista produkálta.

"Nem vagyok túl boldog. Nem is a 12. rajtkocka bánt, mert amikor tudom, hogy egy jó rajt után bírni fogja a motor, akkor nincs semmi gond. Most viszont nem ez a helyzet. Nagyon sok beállítást kipróbáltunk és egyszerűen nem jutottunk egyről a kettőre. Az első futóművel vannak komoly problémák. Nehezen tudok menni a géppel, nem úgy fordul, ahogy szeretném, és folyamatosan az az érzésem, mintha kiesne alólam. A szezon alatt ez volt a legnehezebb edzés számomra. Vasárnapra nagy változtatások szükségesek, hogy képesek legyünk tartani a lépést az élmezőnnyel, mert ezekkel a beállításokkal ez most nem igen lehetséges. Hamarosan lesz egy megbeszélés, ami remélhetőleg meghozza a megoldást és a bemelegítésre rendben lesz minden" - mondta az második időmérő után Talmácsi.

Rajtsorrend, 125 kcm:1. Alvaro Bautista (spanyol, Aprilia) 1:57.231 p 2. Mika Kallio (finn, KTM) 1:57.510 3. Hector Faubel (spanyol, Aprilia) 1:58.128 ...12. Talmácsi Gábor (Honda) 1:58.979 ...25. Tóth Imre (Aprilia) 2:00.469