Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elhalasztják a Budapest Maratont

Index
2006.09.26. 12:56
A magyar fővárosban zajló események miatt és a hatóságok tanácsára a 21. Plus Budapest Nemzetközi Maraton rendezői úgy határoztak, hogy elhalasztják a 2006. október 1-jei rendezvényt. Az esemény tervezett új időpontja 2006. október 15. A hatóságokkal zajló egyeztetések után a döntés a hét második felében várható.

Kocsis Árpád, a Budapest Maraton versenyigazgatója elmondta, nagyon sajnálják, hogy a legnagyobb hazai szabadidős sporteseményt el kell halasztani. Ha azonban a magyar államelnök és más közjogi méltóságok is megfontolásra ajánlják a tömegrendezvények elhalasztását, illetve a főváros és a BRFK illetékesei sem látják garantálhatónak a futók és a nézők teljes biztonságát, akkor ők sem dönthettek másképp.. Ezér ta továbbiakban is arra törekszenek, hogy ne szakadjon meg a Budapest Maraton 20 éves hagyománya és október 15-én ismét sok ezer futó teljesíthesse a távokat.

A Plus Budapest Maraton új, aktuális információi a www.futanet.hu weboldalon folyamatosan nyomon követhetők, továbbá rendelkezésre áll a 20/965-1966 információs telefonszám is.