Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megszűnt a Felix-Promotion, Csábi visszavonult

MTI
2006.09.26. 21:30
Azonnali hatállyal beszüntette ökölvívó-rendezvény szervezői tevékenységét a Felix-Promotion, amely ezen a területen hosszú évek óta a legaktívabb iroda volt Magyarországon.

A profibox.hu internetes szaklap információi szerint ennek oka az, hogy a cég tulajdonosa, Rácz Félix kivonul a sportágból és megszünteti cége érdekeltségeit. A klub bokszolói - akik a szerződésbontásról írásos tájékoztatást kaptak - szabadon távozhatnak és köthetnek megállapodást más vállalkozásokkal.

"Eddig a magánéletemet áldoztam fel a cégem érdekében, most viszont a cégemet áldozom fel a magánéletemért" - nyilatkozta Rácz a profibox.hu-nak.

A menedzser nevéhez 65 rendezvény szervezése fűződik. A hírre reagálva a klub veretlen harmatsúlyú világbajnoka, Csábi Bettina bejelentette visszavonulását.