Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megműtötték a rali-világbajnok kezét

MTI
2006.09.28. 13:55
Megműtötték Sebastien Loeböt, a rali-világbajnokság pontversenyének éllovasát, aki szerdán szabadidős programja során eltörte jobb felkarját.

A vb-címvédő francia pilótát hegyikerékpározás közben érte baleset svájci lakhelyén.

"Nagyot estem. Egy erdei úton lefelé ereszkedtem, amikor az első kerék leblokkolt egy kövön, én pedig átröpültem a kormány fölött. Jobb vállammal értem földet" - írta honlapján az autóversenyző. Mindehhez még hozzátette, a beavatkozás jól sikerült, felépülése időtartamáról azonban egyelőre nem tud nyilatkozni.

"Remélem, minél hamarabb újra versenyezhetek, jelenleg azonban csakis a pihenésre gondolhatok" - közölte.

Navigátora, Daniel Elena az AFP-nek azt mondta, nem gipszelik be Loeb karját, ami arra enged következtetni, hogy viszonylag hamar rendbe jöhet.

A Kronos csapat szerdán arról számolt be, hogy a következő, törökországi futamon, október 13. és 15. között még nem számíthat klasszisára.

Loeb jelenleg 35 pontos előnnyel vezet a második helyen álló finn Marcus Grönholm előtt, s csupán 5 pontra van szüksége ahhoz, hogy sorozatban harmadik vb-címét begyűjtse.

A világbajnoki idényből még négy futam van hátra. A törökországi után az ausztrál (október 27-29.), az új-zélandi (november 17-19.) és a brit (december 1-3.) viadal következik.