Titkos felkészülési meccset nyert a futballválogatott

MTI
2006.10.04. 21:44

A törökök elleni szombati labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott szerdán "titkos" edzőmeccsen 2-0-ra nyert az élvonalbeli FC Tatabánya ellen. A válogatott hétfői rögtönzött sajtótájékoztatóján még az hangzott el, hogy a nemzeti együttes ezúttal nem játszik felkészülési mérkőzést a tatai edzőtáborban.

A magyar szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint a nemzeti együttes a tatabányaiak ellen az első félidőben Király Gábor - Juhász Roland, Éger László, Vanczák Vilmos - Fehér Csaba, Tóth Balázs, Dárdai Pál, Halmosi Péter - Gera Zoltán, Huszti Szabolcs - Torghelle Sándor összeállításban szerepelt. A második játékrészben aztán Bozsik Péter szövetségi kapitány csapata Fülöp Márton - Kiss Zoltán, Komlósi Ádám, Juhász Roland, Leandro (Vanczák Vilmos) - Czvitkovics Péter, Polonkai Attila, Horváth András - Kabát Péter, Szabics Imre, Sowunmi Thomas összeállításban játszott.

A gólokat Polonkai Attila (59.) és Szabics Imre (74.) szerezték. Az 50. percben Leandrót le kellett cserélni, mert bokasérülést szenvedett.

A törökök elleni találkozó szombaton 19:45-kor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban. Az MLSZ szerdai döntése értelmében 14 éven aluliakból álló gyermek labdarúgócsapatok ingyen tekinthetik meg a meccset.