Nagy harcban Pálinger és Görbicz a közönségszavazáson

Index
2006.11.13. 13:53
Óriási az érdeklődés az év végi E.ON Kézilabda iránt, tíz nap alatt ugyanis több mint tízezer szavazat érkezett az All Star-szavazására a kézilabdagála weblapján.

Idén ráadásul a klasszis kézilabdázók közül a legnagyobb kedvencet is kiválaszthatják a sportág hívei, és máris ádáz küzdelem bontakozott ki az első helyért Görbicz Anita, Pálinger Katalin, Borbás Rita, valamint Nagy László között.

Eközben már javában készülődik az olimpikonok és a média csapata is, hiszen szilveszter előtt egy nappal kiderül, a jelenlegi és egykori élsportolók, avagy a médiasztárok járnak-e előrébb kézilabdatudás tekintetében. Nem akármilyen sztárparádé várható, pályára lép többek között Gundel Takács Gábor, Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Nacsa Olivér, vagy éppen Balogh Gábor, Biros Péter és Szécsi Zoltán.

A E.ON Kézilabda Gála híre már külföldre is eljutott, a szervezőkhöz érkezett jegyigénylés Németországból és Franciaországból, a Barcelona világklasszis balátlövője, Iker Romero pedig decmber harmincadikán délelőtt még a spanyol válogatott edzőtáborában lesz Malagában, a kézilabdás parádé kedvéért azonban még aznap repülőre ül, hogy este már barátjával és csapattársával, Nagy Lacival idén is gálázzon - ezúttal Budapesten.

A SYMA Sport- és Rendezvény Központban sorra kerülő gálára már kaphatók a jegyek az IBUSZ-irodákban.