Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Ha doppingolnak a magyar sportolók, nem támogat a T-Mobile

MTI
2007.02.09. 15:34
Ha csak egyetlen magyar sportolót is doppingoláson érnek az olimpiai sportágak valamelyikében az olimpiai kerettagok közül, a T-Mobile - a zéró tolerancia politikáját követve - azonnali hatállyal ki fog szállni a honi ötkarikás mozgalom támogatásából.

A szigorú hangú bejelentést Winkler János, a mobiltelefonos cég üzletágvezetője tette azon a pénteki sajtótájékoztatón, amelyen Schmitt Pál MOB-elnök is jelen volt, és ahol a Magyar Olimpiai Bizottság, illetve gyémánt fokozatú főtámogatója, a T-Mobile további hosszú távú együttműködését erősítették meg.

Az eseményen írták alá a cég támogatói szerződését Cseh László úszó világ- és Európa-bajnokkal, a 2008-as pekingi olimpia egyik legbiztosabb magyar éremesélyesével. A hasonló kontraktust már korábban megkötötték a tavalyi, budakalászi öttusa Eb-n aranyérmes Vörös Zsuzsannával és Balogh Gáborral, továbbá az olimpiai bajnok kajakos klasszissal, a 2006-os, szegedi vb-n három aranyérmet is nyerő Janics Natasával, s rövidesen megállapodás születhet a hazai férfi vízilabdabajnok Domino-BHSE csapatával is.

Az eseményen bemutatkozott a MOB megújult honlapja, amelyről - kuriózum gyanánt - letölthetők például régi olimpiák magyar sikereit megörökítő hang- és filmfelvételek is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?