Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagy Tímea újabb sikere

MTI
2007.02.18. 21:08
Szép magyar sikereket hozott a női párbajtőrözők hétvégi barcelonai Grand Prix-viadala: egyéniben Nagy Tímea győzött, Izsó Katalin pedig bronzérmet szerzett, és harmadik lett a csapat is.

A kétszeres olimpiai bajnok, tavaly vb-aranyérmes Nagy az egyéni verseny döntőjében a kínai Csang Lit (Zhang Li) verte meg. A dobogó harmadik fokára Izsó mellett még a román Ana Branza állhatott fel.

A nemzetközi szövetség honlapja alapján a 64-es táblára további négy magyar került fel: Szász Emese 11., Mincza-Nébald Ildikó 14., Hormay Adrien 18., Révész Júlianna 39. lett.

A csapatversenyben a Nagy, Szász, Mincza-Nébald, Hormay összeállítású együttes a román és az orosz válogatott mögött végzett a harmadik helyen. Az ausztriai Salzburgban megrendezett női tőr Világkupán is indultak magyarok, közülük a legjobban Knapek Edina szerepelt, aki a hatodik lett.