Árpád
-2 °C
3 °C

Schmitt Pál veheti át az ENSZ különdíját

Index
2007.02.20. 11:13
"Fogadja őszinte elismerésemet, és köszönetemet azért az erőfeszítésért és sikeres tevékenységért, amelyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Sport- és Környezetvédelmi bizottság élén az 1994-beli megalakulástól kezdve a mai napig kifejtett. A környezetvédelem, az 1994-ben Lillehammerben rendezett téli olimpia óta került előtérbe az olimpiai mozgalomban, és ettől kezdve tevékenységünk középpontjában áll" - írta Jacques Rogge, a NOB elnöke Schmitt Pálnak, mint a NOB Sport- és Környezetvédelmi bizottsága vezetőjének címzett levelében.

Mint ismeretes, az ENSZ környezetvédelmi szervezete, az UNEP különdíjjal ismerte el az olimpiai mozgalom környezetvédelmi tevékenységét, és a díjat április tizenkilencedikén, Szingapúrban nyújtják át, amelyet Rogge elnök megbízása alapján Schmitt Pál vesz majd át.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?