Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Edzőváltás a Pick Szegednél

MTI
2007.02.21. 00:59
Edzőt váltott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata: a szerb Zoran Kurtes helyett az eddigi balszélső, honfitárs Vladan Matic vezeti a szakmai munkát.

Lele Ambrus, a klub ügyvezető elnöke az MTI-nek elmondta: közös megegyezéssel bontottak szerződést a múlt nyáron kinevezett Kurtessel.

"A csapat eredményessége az elmúlt időszakban elmaradt a várakozástól. Legutóbb, múlt pénteken a Dunaferr otthonában kaptunk óriási pofont. Az elnökség úgy határozott, hogy Maticcsal folytatjuk az idényt" - mondta Lele.

A gárda a Budapest Bank Ligában a második helyen áll, ám a két vereség (az MKB Veszprém és a Dunaferr ellen) kimondottan fájónak bizonyult (35-23 és 32-22). A Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben búcsúzott a gárda, a Magyar Kupában pedig óriási meglepetésre a Tatabánya Carbonex elleni döntetlennel esett ki, ugyancsak a 16 között.

A 37 esztendős Matic megbízatása egyelőre az idény végéig szól, ám amint Lele megjegyezte: reméli, lesz ok a közös munka folytatására. Mivel a szélső játékára nem számítanak a következő szezonban, így tulajdonképpen Matic befejezte az aktív játékot.