Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Edzőváltás a Pick Szegednél

MTI
2007.02.21. 00:59
Edzőt váltott a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata: a szerb Zoran Kurtes helyett az eddigi balszélső, honfitárs Vladan Matic vezeti a szakmai munkát.

Lele Ambrus, a klub ügyvezető elnöke az MTI-nek elmondta: közös megegyezéssel bontottak szerződést a múlt nyáron kinevezett Kurtessel.

"A csapat eredményessége az elmúlt időszakban elmaradt a várakozástól. Legutóbb, múlt pénteken a Dunaferr otthonában kaptunk óriási pofont. Az elnökség úgy határozott, hogy Maticcsal folytatjuk az idényt" - mondta Lele.

A gárda a Budapest Bank Ligában a második helyen áll, ám a két vereség (az MKB Veszprém és a Dunaferr ellen) kimondottan fájónak bizonyult (35-23 és 32-22). A Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőben búcsúzott a gárda, a Magyar Kupában pedig óriási meglepetésre a Tatabánya Carbonex elleni döntetlennel esett ki, ugyancsak a 16 között.

A 37 esztendős Matic megbízatása egyelőre az idény végéig szól, ám amint Lele megjegyezte: reméli, lesz ok a közös munka folytatására. Mivel a szélső játékára nem számítanak a következő szezonban, így tulajdonképpen Matic befejezte az aktív játékot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!