Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

De La Hoya nehezebb kihívójánál

MTI
2007.05.05. 13:26
A címvédő Oscar De La Hoya a mérlegelés során közel két kilogrammal nehezebbnek bizonyult kihívójánál, Floyd Mayweather Jr.-nál Las Vegasban, ahol magyar idő szerint vasárnap hajnalban minden idők egyik legnagyobb érdeklődéssel várt ökölvívó-mérkőzésére kerül sor kettejük között a Boksz Világtanács (WBC) nagyváltósúlyú világbajnoki címéért.

A 34 éves De La Hoya (38 győzelem, 4 vereség) - aki pályafutása során hat súlycsoportban is feljutott a csúcsra - 69,85 kg-ot nyomott, míg az ebben a kategóriában első összecsapására készülő, 30 esztendős riválisa (37 győzelem, 0 vereség) 68,03-mal mérlegelt.

A két bokszoló menedzsmentjének tájékoztatása szerint összesen 50 ezer jegyet adtak el a találkozóra, amelyet 16 500-an nézhetnek majd az MGM Grand kaszinó arénájában, míg 33 500-an csak az épületen kívül, egy lezárt területen követhetik figyelemmel az eseményeket.

Külön érdekesség, hogy korábban mindkét sportoló úgy nyilatkozott: csak egyetlen mérkőzés van hátra a karrierjéből, így talán utoljára láthatják őket "élesben" a rajongók.