Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berki újabb aranya a torna Vk-n

MTI
2007.05.13. 20:19
Berki Krisztián sorozatban ötödik aranyérmét nyerte meg, miután a tornászok genti Világkupa-viadalán is diadalmaskodott lovon.

A csapattól származó információk szerint a friss Európa-bajnok már a szombati selejtezőben remekelt, idei egyik legerőteljesebb gyakorlatát mutatta be, mindössze a leugrásba csúszott be egy kis hiba. Berki 16.075 ponttal került a fináléba, közel 1 ponttal megelőzve a 2. helyezettet. A döntőben ugyanilyen formában folytatta tovább, és ismét 16.075 pontot kapott.

"Szombaton még fáradt voltam, de a kezdeti nehézségek után sikerült összeszednem magam, és már a selejtezőben jó gyakorlatot mutattam be. Kicsit megvariálták a szersorrendet, de igazából ez sem zavart meg. Most végre pihenő következik! Boldog és elégedett vagyok, hogy ilyen jól sikerült a félévem, elvégre Európa-bajnok lettem, most pedig sorozatban ötödik aranyérmemet szereztem meg" - jelentette ki Berki.

Hetrovics Marcell gyűrűn a 8. helyet szerezte meg.