Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ismét kapitányt váltanak a súlyemelők

MTI
2007.05.23. 11:02

A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöksége május 22-i kezdettel megszüntette a szövetségi vezetőedzői feladatok ellátásáról szóló megbízási szerződését Szalai Györggyel, és ettől a naptól felmentette e feladatok ellátása alól.

Erről kedd esti, rendkívüli ülésén döntött az MSSZ elnöksége - tájékoztatta Fehér Tamás elnök az MTI-t, azt is tudatva, hogy Juhász István mesteredzőt bízta meg ideiglenesen a vezetőedzői feladatok ellátásával.

A váltás előzményeként a testület nem fogadta el Szalai György beszámolóját a válogatott Európa-bajnoki szerepléséről, és arra kötelezte a tavaly február óta hivatalban volt szakvezetőt, hogy új, kiegészített szakmai összegzést nyújtson be.

Az április 17-22. között Strasbourgban lezajlott Eb legjobb magyar helyezését az ólomsúlyú Nagy Péter érte el, aki összetettben 8. lett.