Közös bérlet három fehérvári sportklubnál

MTI
2007.09.06. 18:09

Az országban egyedülálló kezdeményezéssel, közös bérlet kiadásával próbál az eddiginél is több nézőt, szurkolót csalogatni mérkőzéseire az Alba Volán-Fevita jégkorong-, az Albacomp kosárlabda- és a Cornexi-Alcoa-Auto Bahn női kézilabda-szakosztálya. A székesfehérvári klubok képviselői Warvasovszky Tihamér polgármester társaságában jelentették be az együttműködést csütörtökön.

A bérlet mindhárom első osztályú együttes hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzéseire biztosít bebocsátást a nyugdíjasok és a diákok számára. A közös állóhelyi belépő 12 ezer forintba kerül, ez mintegy ötven százalékos megtakarítást jelent. A sportklubok vezetői - Balássi Imre (Cornexi), Ocskay Gábor (Alba Volán), Nagy Gábor (Albacomp) - jelezték, a közönség minél jobb kiszolgálása érdekében megpróbálják elkerülni a találkozók időpont-ütközését.

A közös bérlet mellett a Cornexi, a Volán és az Albacomp bajnoki összecsapásaira a korábbi évekhez hasonlóan idén is meccsenként 50-50 ingyenes diák illetve nyugdíjas belépő vár gazdájára Székesfehérvár Tourinform irodájában. Az Alba Volán osztrák ligabeli hazai összecsapásaira mérkőzésenként 25 jegy vihető el az igazolványok felmutatásával.