Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pacquiao ismét megverte Barrerát

MTI
2007.10.07. 14:46

A fülöp-szigeteki Manny Pacquiao másodszor is legyőzte a profi ökölvívás elmúlt évtizedének egyik legnagyobb alakját, Marco Antonio Barrerát. A győztes ezúttal egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a Las Vegas-i ütközetben, miután két bíró 118-109, míg a harmadik 115-112 arányban látta jobbnak az így vereséggel visszavonuló mexikói szupersztárnál. A két öklöző 2003 novemberében is megmérkőzött egymással, akkor Pacquiao technikai KO-val diadalmaskodott.

"Nagyon jól védekezett, egyszerűen nem tudtam átütni. Szomorú vagyok, mert vesztettem, pedig ő sem tudott igazán megütni engem. Úgy éreztem, kontrollálom a meccset" – mondta a pályafutását így 63 győzelemmel és 6 vereséggel befejező Barrera. Pacquiao sikerével megvédte a Boksz Világtanács (WBC) nemzetközi bajnoki címét.