Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tizenháromezer eurós büntetés káromkodásért

MTI
2007.10.08. 09:07
Tizenháromezer eurót kell fizetnie az osztrák Stefan Koubeknek, akit csütörtökön kizártak a 416 ezer dollár összdíjazású metzi tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A 30 éves játékos nyerésre állt a harmadik, döntő szettben Sébastien Grosjean ellen, amikor egy vitatott labda miatt a pályára hívta a viadal felügyelőjét, akinek azt mondta: "fuck you", mire ő arra kérte a mérkőzésvezetőt, hogy diszkvalifikálja Koubeket.

"Két szóért 13 ezer euró? Ezt szemtelenségnek és aránytalan büntetésnek tartom, úgyhogy megfellebbezem az ítéletet. Már felkértem Ivan Ljubicicet, a játékostanács elnökét, hogy képviselje az érdekeimet" - méltatlankodott az osztrák méregzsák.

Az osztrákot nem először léptetik le francia földön: 2000 júniusában, a Roland Garros második fordulójában - éppen Sávolt Attila ellen - olyannyira elvesztette a fejét, hogy eldobott ütője véletlenül eltalált egy labdaszedő fiút.