Olimpiai és világbajnokok búcsúztatják Bátorfi Csillát

MTI
2007.10.08. 13:09
A kínai női asztalitenisz-válogatott tagjaként a világranglista első, második és ötödik helyezettje érkezik Budapestre kedden, a Bátorfi Csilla tiszteletére rendezendő körcsarnokbeli gálamérkőzésre.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az athéni olimpiai bajnok Csang Ji-ning (Zhang Yining, 1. helyezett a rangsorban), az idei világbajnok Kuo Jüe (Guo Yue, 2.), valamint Li Hsziao-hszia (Li Xiaoxia, 5.) alkotja majd a vendégegyüttest, amely az Eb-címvédő hazai gárdával csap össze barátságos meccs keretében.

A fél hatkor kezdődő eseményen ott lesz Adham Sharara, a nemzetközi (IITF) és Stefano Bosi, az európai (ETTU) szövetség elnöke is.

Az ünnepelt, az idén visszavonult Bátorfi - aki az este során Kamuti Jenő főtitkártól átveheti a Magyar Olimpiai Bizottság Érdemérmét - maga is játszani fog, de hogy kivel, azt egyelőre titokként kezelik a szervezők, akik több meglepetéssel is készülnek.

A gálára már minden jegy elkelt, így a Körcsarnok pénztárai nem nyitnak ki kedden. A Sport1 televízió élőben számol be az eseményről.