Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Olimpiai és világbajnokok búcsúztatják Bátorfi Csillát

MTI
2007.10.08. 13:09
A kínai női asztalitenisz-válogatott tagjaként a világranglista első, második és ötödik helyezettje érkezik Budapestre kedden, a Bátorfi Csilla tiszteletére rendezendő körcsarnokbeli gálamérkőzésre.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az athéni olimpiai bajnok Csang Ji-ning (Zhang Yining, 1. helyezett a rangsorban), az idei világbajnok Kuo Jüe (Guo Yue, 2.), valamint Li Hsziao-hszia (Li Xiaoxia, 5.) alkotja majd a vendégegyüttest, amely az Eb-címvédő hazai gárdával csap össze barátságos meccs keretében.

A fél hatkor kezdődő eseményen ott lesz Adham Sharara, a nemzetközi (IITF) és Stefano Bosi, az európai (ETTU) szövetség elnöke is.

Az ünnepelt, az idén visszavonult Bátorfi - aki az este során Kamuti Jenő főtitkártól átveheti a Magyar Olimpiai Bizottság Érdemérmét - maga is játszani fog, de hogy kivel, azt egyelőre titokként kezelik a szervezők, akik több meglepetéssel is készülnek.

A gálára már minden jegy elkelt, így a Körcsarnok pénztárai nem nyitnak ki kedden. A Sport1 televízió élőben számol be az eseményről.