Ödön
2 °C
11 °C

Berki Krisztián Világkupa-versenyt nyert

MTI
2007.10.27. 22:21

A világbajnoki ezüstérmes Berki Krisztián győzött lólengésben a stuttgarti torna Világkupa-verseny döntőjében. Hídvégi Vid ugyanezen a szeren és Korcsmáros Enikő ugrásban ötödik lett.

"Boldog vagyok, mert végre újra sikerült nyernem. Volt egy kis rontás a gyakorlat elején, de utána egyáltalán nem hibáztam. A főpróba ugye nem sikerült olyan jól, hiszen csak a harmadik helyen kerültem a döntőbe, de ahogy a mondás is tartja, az előadás sikeres lett. Holnap show-finálé, kíváncsian várom" - mondta a szer Európa-bajnoka.

Vasárnap - a Vk-tól függetlenül - egy show-szerű versenyre kerül sor, amelyre szerenként az első két-két helyezett kapott meghívást, ők pénzdíjért egymással csapnak össze. Berki ellenfele a horvát Robert Seligman lesz.

Férfiak, lólengés: 1. Berki Krisztián 16.00 pont 2. Robert Seligman (horvát) 15.250 3. Anton Fokin (üzbég) 15.175 ...5. Hídvégi Vid 14.850
Nők, ugrás: 1. Oksana Tschussowitina (német) 14.762 2. Jade Barbosa (brazil) 14.537 3. Daria Joura (ausztrál) 14.262 ...5. Korcsmáros Enikő 13.80

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?