Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Magyar győzelem a curling-vb-n

MTI
2008.03.11. 15:58
A Szekeres Ildikó, Nagy György duó 8-7-re nyert a japánok ellen a finnországi Vierumäkiben zajló vegyes curling-világbajnokságon.

A viadal honlapja szerint így három győzelemmel és két vereséggel áll a páros, amely korábban 7-5-re maradt alul az észtekkel szemben, majd az angolokat 9-2-re, az olaszokat pedig 10-7-re verte, ezt követően pedig 10-5-re kapott ki a svédektől.

A magyar kettős a szerdai utolsó két fordulóban az első helyen álló kanadaiak, valamint a szlovákok ellen lép jégre. A három csoport első helyezettje automatikusan bejut a négyes döntőbe, míg a másodikak rájátszást vívnak a fennmaradó egy helyért.

A magyarok csoportjában a kanadaiak elsősége biztosnak tűnik, míg az észt, svéd, magyar, japán, olasz ötös egyaránt 3/2-es mutatóval rendelkezik. Az utolsó helyen Anglia áll. Az első alkalommal kiírt vegyes vb - amelyen 24 csapat indul - vasárnapig tart.