Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mégis azeri kapitány lehet Vogts

MTI
2008.03.31. 16:42

Az azeri szövetség szerint Berti Vogts már elfogadta az ajánlatot és leül a labdarúgó-válogatott kispadjára, a német szakember viszont még hezitál, hogy vállalja-e a megtisztelő felkérést. Az azeri szövetség egyik illetékese szerint hajlandóak lennének "mélyen zsebükbe nyúlni", hogy a helyi futball fejlődése érdekében szerződést kössenek a német szakemberrel.

Vogts vasárnap még cáfolta, hogy vállalja a felkérést. Bakui értesülések szerint a tréner a világbajnoki selejtezőkön irányítaná a nemzeti csapatot.

Vogts legutóbb a nigériai válogatott szakvezetője volt, de február 20-án lemondott, miután csapatával az Afrika Kupán nem sikerült teljesítenie az előzetesen kitűzött célt, a gárda nem jutott be az elődöntőbe. A nigériaiak a négy közé jutásért 2-1-re kikaptak a házigazda Ghánától.