Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megóvták a női BL-döntőt

MTI
2008.04.01. 16:36
Pénteken újrajátsszák a női asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzését, a holland Heerlen ugyanis megóvta a párharc első felvonását, amelyet Tóth Krisztina csapatának otthonában, a németországi Kroppachban rendeztek.

A házigazdák 3-1-re nyerték a meccset úgy, hogy a két játékvezető nem érkezett meg a helyszínre (az európai szövetség /ETTU/ luxemburgi irodájából küldött hivatalos írásos értesítést állítólag nem kapták meg a bírók, akik történetesen luxemburgiak), így a finálét a két gárda óvás alatt játszotta le. A vesztes hollandok aztán éltek is a vétó lehetőségével, és az ETTU az első mérkőzés újrajátszását rendelte el.

A megismételt találkozóra pénteken 19:30 órától kerül sor, miután a két csapatban nincsen olyan versenyző, aki a vasárnapig tartó nantes-i európai olimpiai selejtezőn érintett. A visszavágót április 11. és 14. között kell lejátszani Hollandiában.