Judit
3 °C
7 °C

Várhidi csütörtökön áll az elnökség elé

MTI
2008.04.02. 11:53

Várhidi Péter beszámolója lesz a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki elnökségi ülésének talán legnagyobb érdeklődéssel várt napirendi pontja. A magyar válogatott szövetségi kapitányának a múlt szerdai, Szlovénia ellen 1-0-ra elveszített zalaegerszegi barátságos mérkőzésről kell beszámolnia. A testület a találkozót követő napon tartott ülésén egy közleményt fogalmazott meg, melyben elfogadhatatlannak nevezte a nemzeti együttes hozzáállását, a kiábrándító és lelketlen játékot.

Legutóbb Várhidi elődjének, Bozsik Péternek kellett vesztes meccs után év közben, rendkívüli beszámolót készítenie: Bozsik a 2006. október 11-i Málta ellen idegenben 2-1-re elveszített Európa-bajnoki selejtező után készített jelentést, amit az elnökség nem fogadott el, a szakvezető pedig lemondott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?