Judit
3 °C
7 °C

Ralf Schumacher még fiatal a túraautó-bajnoksághoz

MTI
2008.04.03. 08:50
Ralf Schumacher még fiatalnak érzi magát a német túraautó-bajnoksághoz (DTM). A hétszeres világbajnok Michael öccse, a Forma-1 után idén mutatkozik be az április 13-án rajtoló DTM-ben.

"Idén leszek 33 éves, a DTM-ben ez azonban még nem kor, a többséghez képest kifejezetten fiatalnak számítok a mezőnyben" - mondta Ralf. "Ha minden jól alakul, még akár 10-15 évig is versenyezhetek ebben a sorozatban. Imádom a futamokat, ezek hangulatát. Sok sikeres Forma-1-es versenyző képtelen volt a DTM-ben is megismételni remek eredményeit, ez velem is előfordulhat. A teszteléseink remekül sikerültek, bízom benne, hogy már idén is lesznek jó versenyeim."

A fiatalabb Schumacher a Mercedes csapatában versenyez, fizetése évi egymillió euró lesz. A Forma-1-ben, a Toyotánál 13 milliót kapott ugyanennyi időre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?