Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Faragó Beatrix a WIBC világbajnoka

MTI
2008.04.06. 14:13
Faragó Beatrix megszerezte a Nemzetközi Női Boksztanács (WIBC) profi világbajnoki övét Lovasberényben.

Ehhez az kellett, hogy a 10 menetes címmeccsen legyőzze Insperger Gabriellát. A szervezők beszámolója szerint a szombat éjszakába nyúló program főmérkőzése, amelyre mindkét bokszoló rendkívül felkészülten érkezett, nagy iramban zajlott, és a közönség állva szurkolta végig a csatát, amelyet egyhangú pontozással nyert meg Faragó.

Az összecsapást - új minőségében - a volt profi világbajnok Kovács István vezette, s a nézőtéren ült többek között Don Moose Lewis, a WIBC elnöke, illetve magyar részről Világosi Gábor, az Országgyűlés alelnöke és Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke.

A gálán többféle küzdősport bemutatóját és versenyét is láthatták az érdeklődők, többek között a sotokan karate, a thaibox és a K-1 reprezentánsai nyújtottak ízelítőt tudásukból.