Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

ÖTM: 695 millió forintra lehet pályázni

MTI
2008.04.16. 13:42
Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium (ÖTM) sport témakörben összességében 695 millió forintos keretösszegben pályázatokat írt ki, illetve hirdet még meg április 22-én. A pályázatok révén a tárca vissza nem térítendő anyagi támogatást kíván nyújtani a társadalom sportolási lehetőségeinek bővítése érdekében sportlétesítmények délutáni, esti, hétvégi ingyenes nyitva tartásához, szabadidős infrastrukturális fejlesztésekhez, sporttáborokhoz, valamint szabadidős sportesemények, szenior szabadidős sportesemények, komplex kistérségi szabadidősport programok finanszírozásához - tudatta szerdán az ÖTM az MTI-vel.

Emellett április 1-jén jelent meg a 10 ezer Lépés Program kiírása is, melynek révén nyugdíjas klubok és szívegyesületek 6 ezer lépésszámlálót vehetnek át.