Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Sebestyén a 2010-es téli olimpiáig folytatja

MTI
2008.04.22. 13:32

A 2004-ben Európa-bajnok Sebestyén Júlia a 2010-es téli olimpiáig mindenképpen folytatja pályafutását. "Az elmúlt két évben javuló eredményeket értem el és mivel már nincs messze az olimpia, így addig biztosan folytatom. Ami erőt ad nekem, hogy még mindig magas színvonalon korcsolyázok, hiszen az idei vb-n csak a kűrt tekintve a 8. helyre értékelték a programom, és mindezt az első csoportból sikerült megvalósítani" - mondta a tiszaújvárosi műkorcsolyázó az MTI-nek.

Sebestyén Vancouverben negyedszer szerepelhet ötkarikás játékokon. Megjegyezte, ez is motivációt jelent számára, mivel csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy négy olimpián indultak. Az eddigi három olimpiája közül a 2002-es, Salt Lake City-i játékokon szerepelt a legjobban, akkor nyolcadik lett. 1998-ban, Naganóban a 15., míg legutóbb Torinóban a 18. helyen végzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?