Máté, Mirella
12 °C
30 °C

Görbicz edzett, a hétvégén talán játszhat

MTI
2008.04.24. 14:59
A másfél hete súlyos sérülést szenvedett Görbicz Anita a vártnál jóval korábban, már csütörtökön részt vett csapata, a Győri Audi-ETO KC női kézilabdacsapatának edzésén.

"Nagyon jólesett a mozgás, igaz, utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni. Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján" - mondta a tréning után a 2005-ben a világ legjobbjának is megválasztott válogatott irányító.

"Szörnyű volt tévén keresztül nézni a Zvenyigorod elleni első meccset. Persze a csapat játékát élveztem, mert nagyszerűek voltak a lányok, de az igazi az lesz, ha én is pályára léphetek. Nem emlékszem, hogy valaha is kihagytam volna ilyen téttel bíró meccset."

Görbicz a Magyar Kupa döntőjében szenvedett teljes, illetve részleges boka-szalagszakadást és tíz nappal ezelőtt fekvőgipszet kapott. Az orvosok akkor három-öt hetet jósoltak a felépülésére. Ő ennek ellenére a - rehabilitációs kezelések mellett - próbaképpen már beszállt csapata edzésébe.

A győriek vasárnap 16:15 órakor játszanak a Bajnokok Ligája elődöntőjében az orosz Zvezda Zvenyigoroddal. Az első mérkőzésen, idegenben 25-23-ra győzött a magyar csapat.