Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berki első helyen döntős, Hidvégi nem jutott fináléba

2013.04.17. 19:29


Az olimpiai bajnok Berki Krisztián meggyőző teljesítménnyel az első helyen jutott be a lólengés szombati döntőjébe a Moszkvában zajló torna Európa-bajnokság szerdai selejtezőjéből.

A magyar szövetség (MATSZ) tájékoztatása szerint a címvédő 15.800 pontot kapott produkciójára a bíráktól, a szám másik magyar indulójának, Hidvégi Vidnek a gyakorlata viszont csak 15.066 pontot ért, így ő nem lesz ott a döntőben.
Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára szerint Hidvégi nem rontott, apró pontatlanságok voltak csupán a bemutatójában, a bírák azonban meglehetősen alacsony pontszámmal "jutalmazták", ezért csak 10. lett, s második számú tartalék a fináléban.
Egyéni összetettben Tálas Bence és Rácz Attila egyaránt bejutott a pénteki döntőbe, előbbi a 22., utóbbi a 24. helyen zárta a selejtezőt.
Csütörtökön a női selejtezővel folytatódik a kontinensviadal, magyar részről Böczögő Dorina, Makra Noémi és Divéky Luca lép a szerekhez.