16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Negyedik a férfi párbajtőrcsapat az Universiadén

2015.07.08. 15:30

A magyar férfi párbajtőr-válogatott a negyedik helyen végzett a dél-koreai Kvangdzsuban zajló Universiadén, miután az elődöntőben, majd a bronzmérkőzésen is egy tussal kapott ki. A Hanczvikkel Márk, Peterdi András, Berta Dániel, File Mátyás összeállítású csapat a kínaiak elleni könnyű sikerrel kezdett, majd a negyeddöntőben a lengyeleket győzte le négy tussal. A legjobb négy között az ukrán együttessel találkoztak a magyarok, akik a végig kiélezett, kevés találatot hozó csata végén ráadástussal kaptak ki, számol be az MTI.

Az olaszok elleni bronzmeccsen szinte végig futott az eredmény után a csapat, az utolsó asszóra Hanczvikkel kilenc tus hátránynál kötött be (28-37), mégis maradt izgalom a végére. A magyar záróember remekelt a páston,44-44-nél utol isérte riválisát, aki azonban a végén pontosabb volt, így az olasz együttes állhatott fel a dobogóra.

A női vízilabdázók három vereség után a franciák elleni 11-5-ös győzelemmel bejutottak a csütörtöki negyeddönzőbe, míg a címvédő férfi válogatott 13-3-ra verte a brazilokat – ők ezzel öt csoportmeccsből négyet nyertek. A korábban Ausztrália ellen döntetlent elért együttes utolsó csoportmeccsét a hetes leggyengébbjével, Dél-Koreával játssza pénteken: ha nyernek, azzal csoportgyőztesek is lesznek.  • Tippek
  • Hírek