Keddtől lehet jegyet venni a Magyarország–Feröer-meccsre

2015.08.28. 12:57

Kedden kezdődik a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyet október 8-án Feröer-szigetek csapatával vív a Groupama Arénában.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki beszámolója szerint a belépőket az interneten délelőtt 10 órától a szurkolói kártyával rendelkezők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatják meg. E mellett a TEX budapesti irodáiban (Bálna, Syma Csarnok), valamint újdonságként egyes NB I-es klubok pénztáraiban is jegyhez lehet jutni. Bővül a helyszíni jegyvásárlás lehetősége is a vidéki értékesítő pontok bevonásával: országszerte a TEX mintegy 250 partnere értékesíti a jegyeket a kártyatulajdonosok számára.

Akárcsak a románokkal szembeni, jövő pénteki találkozóra, a Feröer-szigetek elleni összecsapásra is vásárolhatnak jegyet azok a drukkerek, akik nem rendelkeznek szurkolói kártyával. Ők a jegyirodákban, személyazonosságuk igazolása után juthatnak belépőkhöz.

„A Magyar Labdarúgó Szövetség a jegyértékesítés korai elindításával azon szurkolóknak kíván kedvezni, akik minden körülmények között a magyar csapat mögött állnak, és az eredményektől vagy az aktuális ellenféltől függetlenül jegyet kívánnak váltani a nemzeti csapat tétmérkőzéseire." – áll az MLSZ honlapján.

A határon túliak az interneten keresztül vouchert válthatnak ki, amelyet később belépőre cserélhetnek be, illetve útlevéllel vásárolhatnak jegyet a kiemelt jegypénztárakban.

A belépők ára megegyezik a korábbi Eb-selejtezőkével, így 3500, 4500, 8000 illetve 11000 forintba kerülnek. (MTI)