Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
2 °C
9 °C

Magyar bronz a karate világkupán

2016.03.14. 11:07Tadissi Martial a harmadik helyen végzett a Laskóban megrendezett karate világkupán. A szlovéniai verseny a legjobb magyarok számára egyik állomása volt az őszi felnőtt világbajnokság kvalifikációs sorozatának.

A magyarok közül Tadissi Martial szerepelt a legjobban, aki kumitében (küzdelem) a 67 kg-os súlycsoportban három győzelem után az elődöntőben szenvedett csak vereséget. A harmadik helyért ismét győzni tudott, az osztrák Kaserer elleni nyertes meccs bronzérmet jelentett.

Három győzelme volt a 75 kilósok között az U21-es világ- és Európa-bajnok Hárspataki Gábornak, ám a mezőny erősségére jellemző, hogy még így sem jutott el az éremmeccsig, hetedikként zárt. Hasonlóan szerepelt férfi katában (formagyakorlat) Koch Szabolcs, aki végül szintén hetedik lett. 

A nőknél formagyakorlatban Sterck Laura két nyertes kör után csupán 3-2 arányban maradt alul a végső győztes hongkongi versenyzővel szemben, ő is a hetedik helyen végzett, akárcsak küzdelemben az 55 kg-os Lakatos Nóra.