Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Asztalitenisz Európa Top 16: Pótának nem sikerült az elődöntőbe jutás

2017.02.04. 15:05

Póta Georgina kikapott a szombati negyeddöntőben, így a folytatásban az 5-8. helyért játszhat az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságán, a franciaországi Antibes-ben, írja az MTI.

A világranglistán 30., 32 éves játékos pénteken megnyerte a csoportját, így szombati első meccsén egy csoportmásodikkal, a német Sabine Winterrel (38.)  állt asztalhoz. Az összecsapás - akárcsak Póta eddigi mindhárom mérkőzése - szoros küzdelmet hozott, de a hétjátszmás meccset  a 24 éves, párosban kétszeres Európa-bajnok nyerte.

A tornán négy négyfős csoportot alakítottak ki, az első és második helyezettek jutottak tovább az egyenes kieséses szakaszba. A csoportkörben három, a negyeddöntőtől pedig már négy nyert játszmáig tartanak a mérkőzések. A bajnokság vasárnap zárul.