Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Pingpong-vb: kihirdették a magyar csapatot

2017.03.22. 21:56

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnöksége négy női és öt férfi játékos indulását javasolja a Düsseldorfban május 29. és június 5. között sorra kerülő egyéni világbajnokságon.

A MOATSZ szerda este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a nőknél Póta Georgina, Pergel Szandra, Madarász Dóra és Ambrus Krisztina, a férfiaknál pedig Szudi Ádám, Ecseki Nándor, Lakatos Tamás, Nagy Krisztián és Kosiba Dániel részvételét támogatják.

"Bár elvileg mindkét nemnél csak négy játékos indítható, megpróbáljuk elérni a nemzetközi szövetségnél, hogy mind az öt férfi versenyzőnk asztalhoz állhasson. Őszintén szólva erre azért nem látok sok esélyt, így ha nem járunk sikerrel, akkor a szövetségi kapitány objektív módon eldönti, hogy melyik négy asztaliteniszező induljon. Ez a mód lehet akár egy válogató is" - mondta az MTI érdeklődésére Nátrán Roland, a MOATSZ elnöke.

Hozzátette: a nevezési határidő április 15., eddig kell eldőlnie a kérdésnek. Az idei világbajnokságon férfi és női egyesben, illetve párosban, továbbá vegyes párosban rendeznek versenyeket. (MTI)