Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Érdi szenzációs vitorlázással nyerte a világkupa éremfutamát

2018.01.29. 09:03

Érdi Mária a miami vitorlázó világkupán az éremfutamot megnyerve az összetett negyedik helyét szerezte meg. A lézer radiál hajóosztályban versenyző Érdi nagyot hajrázott, szombat előtt még csak a 21. volt, de aztán négy futamban is dobogós helyen végzett.

„Itt volt a hajóosztály krémje, fantasztikus volt ellenük versenyezni. Külön öröm, hogy a kilenc futamból hármat is megnyertem, és az, hogy egy gyengébb nap után is fel tudtam állni, és a verseny végére a legjobbat ki tudtam hozni magamból” – összegzett Érdi Mária, aki már Tokióra koncentrál. 

erdi maria 01

Érdi, ahogy az Hunsail.hu-n olvasható szombaton még az aktuális világbajnoknál, Alison Youngnál is jobban szerepelt, több pontot gyűjtött nála, ezzel a bronzérem is elérhetővé vált számára. Ez végül nem jött össze, de nem rajta múlt, hiszen a duplapontos éremfutamot megnyerte a 20 éves versenyző, aki ismét bizonyította, hogy mentálisan is nagyon erős.