Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jégkorong-kiállítás nyílt a Sportmúzeumban

2013.04.11. 13:40

A vasárnap rajtoló divízió I-es jégkorong-világbajnokság kísérő programjaként pénteken 11 órától sportágtörténeti kiállítás látható a SportAgorában, a Magyar Sportmúzeum épületében.

A "Harminc éve volt az első" címet viselő tárlat visszatekint az eddigi hat magyarországi hoki-világbajnokságra, bemutatja a magyar jégkorong halhatatlanjainak relikviáit, a MOL Liga csapatainak és a Sapa Fehérvár AV19 történetét, a 85 éves Ferencváros kupáit, az A-csoportos női ifjúsági válogatott tagjainak tárgyait, kapus sisakokat, zászlókat, karikatúrákat.

A földszinten a látogatók kipróbálhatják ügyességüket hokicsocsóban és kapura lövésben, de megörökíthetik arcmásukat is, valamint megcsodálhatják az eredeti jégpálya-karbantartó gépet, az Aréna szintjén kiállított, felújított - úgynevezett - rolbát is.