Jolán
2 °C
4 °C

Agyrázkódás lett a horrorsérülésből

2013.04.16. 10:11

Drámai jelenetek is borzolták az amúgy sem nyugodt kedélyeket a Magyarország–Dél-Korea divízió I./A-s jégkorong-világbajnokság hétfő esti meccsén. A harmadik harmadban Li Szungjup olyan szerencsétlenül ütközött Nagy Gergővel, hogy a jégre zuhant, a fejét beverte és az eszméletét is elvesztette. Magatehetetlenül fejjel még a palánknak is nekiütközött.

Gyorsan jött az orvosi segítség, néhány másodperccel később magához tért az ázsiai hokis, akit nyakrögzítővel, hordágyon toltak le a jégről és rögtön kórházba szállították.

Az orvosok késő éjjelre készültek el a diagnózissal, amely szerint Li agyrázkódást szenvedett és csigolyarepedést is megállapítottak nála. További megfigyelésre egyelőre a kórházban tartották.

A meccset óriási meglepetésre 5-4-re, szétlövésben bukta el a magyar válogatott. A feladat ezzel mit sem változott, a feljutásért továbbra is le kell győzni a csoport két esélyese – Kazahsztán és Olaszország – közül legalább az egyiket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?