Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hoki-vb magyar sérültjei is edzettek

2013.04.18. 15:38

A kisebb sérüléssel bajlódó Szuper Levente és Magosi Bálint is teljes értékű munkát végzett a divízió I-es világbajnokságon szereplő magyar jégkorong-válogatott csütörtöki edzésén a Papp László Arénában, egy nappal a kazahok elleni történelmi siker után, és egy nappal az olaszok elleni sorsdöntő mérkőzés előtt.

Az egy év kihagyás után a kapuban régi formáját idéző Szuper és a hajrában gyors egymás után három kőkemény lövést blokkoló Magosi az MTI-nek arról számoltak be: zúzódásaik nem olyan súlyosak, hogy ne vehetnének részt a csütörtöki 50 perces átmozgatáson.

"Az egyik lövés pont a térdem mellett találta el az izmot, kellemetlen, de sokat jegeljük, így aztán kibírható. Semmi vész, ez hozzátartozik a hokihoz" - jegyezte meg a tréninget követően Szuper, bal térdén hatalmas kötéssel.

A csatár Magosi a meccs zárószakaszában olyan hősiesen védekezett, hogy három kazah kísérletnél is testével fogta fel a korongot, az egyik lövés a vádliján találta el, amely csúnyán bevérzett.

"Egy kicsit érzékenyebb a kelleténél, de ezt a pár napot kibírom, majd a vb után ráérek gyógyítgatni" - jegyezte meg.