Jolán
2 °C
4 °C

Szuper nem tervez semmit

2013.04.23. 16:51

Egyelőre nem foglalkozik a jövőjével Szuper Levente, a szombaton zárult divízió I/A jégkorong-világbajnokságon harmadik helyen záró magyar válogatott elsőszámú kapusa.

„Az elmúlt szezonban nem volt csapatom, a Vasas szakosztályvezetőjeként dolgozom, és a szövetségi kapitány hívására álltam ismét edzésbe. Ez a vb nem rólam szólt, hanem a válogatottról. Így aztán sok minden kimaradt az elmúlt hónapokban: a családom, a Vasas és az iskola, most ezeket igyekszem pótolni" – mondta a 98-szoros válogatott hokis.

Hozzátette: a közeljövőben várható döntés arról, hogy a Vasas egy 23 éven aluliakból álló csapattal részt vehet-e a Mol Ligában, valamint, hogy a juniorok, illetve az ifjúságiak külföldi központú nyílt bajnokságába beszállhatnak-e.

„Ezekre összpontosítok gőzerővel. És hogy mit hoz a jövő? Majd az idő úgyis megold mindent. Nem tervezek semmit, nem gondolkodom semmin, ami a pályafutásomat érinti" – fogalmazott Szuper Levente.

Szuper vb-n három mérkőzésen védett, két győzelem és egy vereség a mérlege, átlagban 1,67 gólt kapott és a lövések 94,19 százalékát védte, az utóbbi két mutatóban a harmadik helyen végzett a kapusok között.