Árpád
-2 °C
3 °C

Soha, soha, SOHA nem látott még ilyen gólt hokimeccsen

2015.01.25. 17:14 Módosítva: 2015-01-25 17:14:57

Max Domi nagyon tehetséges hokis. Nemcsak azért, mert 2013-ban az Arizona az első körben draftolta, és van már egy U20-as világbajnoki aranyérme is.

Hanem elsősorban azért, mert olyan gólokat üt, mint például pénteken a Sarnia ellen 6-2-re megnyert meccsen is.

A második harmad végén egy kiugratásból úgy szerzett gólt, mint még talán soha senki a jégkorong történetében. Egyszerűen átemelt a kilépő és a lövőcselre elfekvő kapus felett, majd mielőtt a korong a jégre esett volna, a hálóba pöckölte. Nincs rá jobb szó, zseniális megoldás volt.

Domi teljesítményére egyébként is felfigyeltek már az NHL-ben, hiszen 33 meccsen 64 pontja (19 gól, 45 gólpassz) van, ami majdnem meccsenként kétpontos átlag.

A 19 éves hokis annak a Tie Dominak a fia, aki 16 szezont húzott le az NHL-ben és összesen 3515 percet töltött a büntetőpadon. Ez a Toronto történetében a legtöbb, de az egész ligát figyelembe véve is a harmadik.

A videót a Cinken láttuk.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?