Kislánya megható levelet írt, hazaigazolták a hokist

2015.03.03. 19:33

Vissza akarta kapni apukáját, ezért a 11 éves Jordyn Leopold levelet írt a Minnesota Wildnak, hogy igazolja át a Columbus Blue Jacketsben hokizó Jordan Leopoldot. A játékos Ohióban, a családja több mint ezer kilométerre távolabb, Minnesotában élt.

Az apukám nagyon magányos a családja nélkül. Mi most Minnesotában élünk, el vagyok veszve apukám nélkül, ahogy az anyukám, a két lány- és a fiútestvérem is. Az apukám fiatal fickókkal van együtt, és nagyon magányos, és nem is játszik, pedig a Jackets azért vitte el, mert kellett neki egy védő. Ez megy november óta, és ez már nem mehet így tovább

– állt a kézzel írt levélben.

mail

A levéllel Jordyn csak ráerősített a Blue Jackets szándékára. "Az üzlet már létre is jött, amikor láttuk a levelet, szinte azzal egyidőben, de ez így is nagyon érzelmes levél. Leopold egy nagyszerű profi. A helyes dolgot akartuk vele cselekedni. Erről beszéltünk vele egész idő alatt. Tudtuk, hogy a családja Minnesotában volt. Ez az emberi oldala, hiszik vagy sem, a mi üzletünknek. Nagyszerű, hogy hazatérhet, és a családjával lehet. Láttam a levelet, nagyon megindító" – mondta Jarmo Kekalainen Blue Jackets igazgatója.

Leopoldot Justin Falkért cserébe engedték el.