Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az egész csapat megette a zseniális passzt

2018.02.14. 13:56

Nem könnyű a kapusok élete, különösen az NHL-ben, ahol a játékosok hol ölni is képes bombákkal tesztelik őket, hol pedig olyan őrületesen technikás és váratlan megoldásokkal, amiket még szemmel is nehéz követni.

Nem is okoz nagy feltűnést, ha olykor hülyét csinálnak belőlük.

Persze csak, ha nem akkora hülyét, mint amit a Pittsburgh Penguinsben játszó svéd Carl Hagelin csinált az Ottawa Senators második számú kapusából, Mike Condonból.

A svéd úgy tett, mintha elkorcsolyázna a kapu mögött a koronggal, ám egy villámgyors fonák csuklópasszal visszatette lövésre a bal oldalon érkező Malkinnak.

Eközben Condon a mögötte korcsolyázó svédre számítva elfoglalta helyét a kapu másik oldalán, így Malkinnak egy közepesen nehéz (mármint az ő szintjén) lövéssel sikerült beütnie a korongot a kapu tátongóan üresen maradt jobb oldalába.

 A mérkőzést 6-3-ra a Pittsburgh nyerte.