Öt gól 178 másodperc alatt

2013.04.20. 08:40

nyr.jpgA továbbjutás szempontjából rémfontos meccset játszottak Buffalóban, ahol a 12 gól mindenféleképp közönség szórakoztató volt, a vendég New York Rangers győzelmes már kevésbé. A Sabres ezzel gyakorlatilag kiszállt a versenyből, a Rangers pedig egy pontra megközelítette a hetedik Islanderst, amely hasonló ki-ki meccsre készül ma este Winnipegben. A Rangersben Brad Richards volt a pontgyáros, háromszor is betalált, huszonkettedszer lőtt pályafutása során két vagy annál több gólt. A Rangers 178 másodperc alatt rámolt be öt gólt – hármat az első harmad végén, kettőt a második elején –, hogy hogyan, azt a hajtás alatt megtekinthetik.

A másik négy pénteki meccsen a nyugatiak játszottak egymással. A Dallas nem tudott közelebb kerülni a playoffhoz, miután kikapott St. Louisban, a győztes gólt a Blues negyedik sora hozta össze, és Ryan Reaves lőtte be. A St. Louis áprilisban 9-2-0-val áll. A Chicago a már kiesett Nashville-t verte, a hazaiaknák Duncan Keith, a vendégeknél Matt Halischuk jutott el három pontig.

kipper.jpgKét csalódott csapat meccsén a hatodik vereség után nyerő Edmonton a Coloradót intézte el, ezen a meccsen Jordan Eberle gyártotta a pontokat, háromig jutott. Calgary pedig már csak kozmetikázni tud a rossz szezonján, Miikka Kiprusoff 32 védésével győzte le az Anaheimet. A 36 éves kapus egyébként bejelentette, nyáron szinte bizonyos, hogy visszavonul.

Buffalo Sabres-New York Rangers 4-8
St. Louis Blues-Dallas Stars 2-1
Chicago Blackhawks-Nashville Predators 5-4 - hosszabbítás után
Colorado Avalanche-Edmonton Oilers 1-4
Calgary Flames–Anaheim Ducks 3–1