Ranger bottal rúgta a büntetőt

2013.09.23. 10:00
0 hozzászólás

ranger.jpgA torontói hokis egy egészen újfajta büntetővel kísérletezett a Buffalo elleni meccsen. A lövés helyett belerúgott egyet a botjába, így küldte a kapura a korongot, amit pechjére elcsípett a Sabres kapusa. A Maple Leafs játékosának produkciója nagyon tetszett a közönségnek, és a kispadnak is. Az eset még szombaton történt, akkor szétlövéssel nyert a Toronto, vasárnap pedig nagyon simán. Az esetről készült videó és az előszezon többi érdekessége a hajtás alatt.

Phil Kessel lőtt két gólt a Toronto 5-2-re verte a Buffalót. A játéknap másik duplázója a detroiti Tomas Tatar volt, a Red Wings ezzel együtt is kikapott otthon a Chicagótól, ahol a 22 éves Byron Froese vágott kettőt. A 2009-es drafton negyedik körben elkelő center még nem játszott NHL meccsel, az előző idény nagy részét az ECHL-ben, a Toledo Walleye-ben töltötte.

A Nashville a New York Islanderst nullázta le, a második harmadban Gabriel Bourque és Austin Watson szerezték a Preds góljait. A Colorado az Anaheim otthonában nyert, az AHL-s Guillaume Desbiens 2009 és 2011 között a Vancouverben játszott, két éve a Calgary hokisa volt.