Jack Eichel csak emberhátrányos gólokat tud ütni

2015.09.30. 13:11

Úgy néz ki, Jack Eichel, a 2015-ös draft második választottja hamar belakja az NHL-t. Már a második gólját szerezte, és ahogy az elsőt, a másodikat is hátrányban. Ráadásul a Sabres gálázott a Toronto ellen, kiütéssel nyert 4-0-ra. De nem csak neki, hanem a 22 éves Evan Rodriguesnek (a képen) is emlékezetes marad a meccs. A Boston University hokisa két gólt szerzett. Eichel gólja a hajtás alatt.

Brandon Saad nagy reményekkel érkezett Chicagóból Columbusba. Most meg is mutatta tehetségét, két gólt és két gólpasszt jegyzett a Nashville ellen. Szintén duplázott Corey Perry, ráadásul az Anaheim csatára meccset eldöntő gólt ütött a hosszabbításban a Los Angelesnek. Jir Hudler pedig a Calgary-Colorado meccsen szerzett két gólt, ezzel alakult a 2-0-a Flames javára.

A Kraft Hockeyville USA keretében a Pittsburgh a Tampát győzte le, Szergej Plotnyikov már a 14. másodpercben eredményes volt. Kristers Gudlevskis, Jevgenyij Malkin és Patric Hornqvist voltak a Pens további gólszerzői. Az Edmontonban ismét egy fiatal remekelt. A 24 éves svéd, Andon Lander valódi mesterhármast vágott. Az Edmontonban az ötödik idényét kezdő center 132 meccsen eddig 8 gólt ütött mindössze. Az eredményeket itt lehet böngészni.