Megvan a Boston első győzelme

2015.10.15. 12:22

Érdekes játéknapon vagyunk túl az NHL-ben. A bostoni drukkereknek jó hír, hogy a szezon első győzelmét sikerült kivívni, méghozzá egy gólzáporos, denveri győzelemmel. A 36. percben már 5-0 volt az állás a Bruins javára, a Colorado ezután javított valamelyest a mérlegen. A Boston amúgy remekül áll idegenben, hiszen ez volt az első  meccse vendégként, és rögtön sikerült nyerni. A tavaly még Floridában hokizó Jimmy Hayes negyedik meccsén első négy pontját szerezte meg gólt ütött és három gólpasszt osztott ki. Na de még ennél is nagyobb produkció volt a fiatal Duclair produkciója. A hajtás alatt ezzel kezdünk.

Az Arizona háromból háromnál tart, és az újabb sikert az Anaheim bánta. Az újonc, legutóbb a New York Rangersben hokizó Anthony Duclair élete legjobb meccsét produkált, három gólt ütött a Ducknak. A karrierje negyedik meccsét játszó Max Domi gólt szerzett, gólpasszt adott. A Coyotes 2003 óta nem kezdte ilyen jól az idényt, az első harmadban 11 perc alatt eldöntött a meccset.

Gálázott az Ottawa Columbusban úgy, hogy az első harmad végén még a Bluae Jackets vezetett 2-1-re. A gólparádésból Erik Karlsson négy gólpasszal, Mika Zibanejad és Bobby Ryan 1+2-vel vette ki a részét. A Phialdephia pedig lenullázta a Chicagót, amiben az a szenzáció, hogy a Flyers kapuját védő Michal Neuwirth első két meccsének egyikén sem kapott gólt. Kapus így 2003 októbere óta nem kezdte az idényt a narancsosoknál.

Columbus Blue Jackets-Ottawa Senators 3-7 (2-1, 1-3, 0-3, viseo)

Philadelphia Flyers-Chicago Blackhawks 3-0 (0-0, 2-0, 1-0, video)

Colorado Avalanche-Boston Bruins 2-6 (0-, 1-3, 1-1, video)

Anaheim Ducks-Arizona Coyotes 0-4 (0-3, 0-1, 0-0, video)