Ilyen látványosan még nem vertek ki fogat az NHL-ben

2015.11.18. 11:02

Tovább szenved az Anaheim, amely most Nashville-ben kapott ki. A Ducks nem csak a meccset veszítette el, Kevin Bieksa a fogát is otthagyta a Bridgestone Arenaban. Már az első harmadban, a hetedik percben egymásnak esett Bieksa és a Predatorsból Mike Fisher. A hazai hokis aztán jól irányzott bal horoggal kiütötte ellenfelét, aki látványosan még a fogát is elveszítette a pofoncsatában. Biekas később gólpasszt adott, de még ez is kevés volt a sikerhez. Az Anaheim 19 meccsen 16 pontot gyűjtött, a továbbjutástól elég távol, a 11. helyen áll nyugaton. A kiütés a hajtás alatt.

A Dallas Jason Spezza győztes góljával győzte le a Buffalót, a Stars a szezon első 19 meccsén 30 pontot gyűjtött, ilyen pedig sosem történt a franchise 48 éves történetében. Jevgenyij Malkin fantasztikus játékával nyert a Pittsburgh a Minnesota ellen. Az orosz két gólja mellett két gólpasszt is kiosztott, már a huszadik olyan meccse volt, amikor legalább 4 pontot elért. Pályafutása 100. emberelőnyös gólját ütötte.

A San Jose kilencgólos meccsen győzte le a Bostont, Patrick Marleau már csak egy pontra van attól, hogy a Sharks történetének első 1000 pontos játékosa legyen. Öt gólt ütött a Toronto is, James Reimer kapus ezúttal 34-szer védett jól. A Los Angeles három vereséggel kezdte az idényt azóta viszont 15 meccséből 12-öt megnyert. A Calgary megint legyőzte a New Jerseyt, ez az utolsó nyolc meccsből hetedszer sikerült. Jarome Iginla az 1410. meccsét játszotta, amellyel 32. lett az örökrangsorban. A bostoni Dennis Seidenberg a 700., a columbusi Jared Boll az 500. meccsét játszotta. A Calgaryban hokizo David Jones a 100. gólját, a Los Angeles-i Tyler Toffoli pedig a 100. pontját szerezte szerda hajnalban.

Pittsburgh Penguins-Minnesota Wild 4-3

Philadelphia Flyers-Los Angeles Kings 2-3 - szétlövéssel

Boston Bruins-San Jose Sharks 4-5

Buffalo Sabres-Dallas Stars 1-3

Columbus Blue Jackets-St. Louis Blues 3-1

Toronto Maple Leafs-Colorado Avalanche 5-1

Nashville Predators-Anaheim Ducks 3-2

Calgary Flames-New Jersey Devils 3-2